Turvaton Suomi

Ministeri Maria Ohisalo kirjoittaa blogissaan 16.8.2019 näin: ”Suomi on yksi maailman turvallisimmista maista. On huolestuttava huomata, kuinka turvallisuuden tunnetta pyritään rapauttamaan tarkoituksella. Tämä tapahtuu lietsomalla epäluuloja ja lyömällä kiilaa eri ihmisryhmien välille. Suomessa väkivaltaan yllytetään nimenomaan äärioikeiston ja maahanmuuttoa vastustavien piireissä.”

 

Mitähän vihreä puolue jota Maria edustaa tekee? Ilmastohysterian lietsominen on yksi muoto, jota vihreät avoimesti tuovat esiin ja lietsovat. Yksi hyvä esimerkki on Sitran teettämä kyselytutkimus, jossa käy hyvin ilmi tämä vihreiden ilmastoasia. Tutkimukseen vastasi yli 2000 iältään yli 15 vuotiasta nuorta. Heistä 27 prosenttia ahdistus kuvaa erittäin tai melko hyvin heidän tuntemuksiaan ilmastomuutoksesta. Eniten ahdistusta kokivat alle 30 vuotiaat.

 

Ei ole oikein pelotella nuoria. Tämäntapaisilla ilmastopelotteluilla on pitkälle seuraavat vaikutukset. Toivoa sopii, etteivät tartuta tätä vielä nuorempiin lapsiin. Toivottavasti tämä ei ole vihreiden tulevien äänestäjien keräämistä. Tämä on myös yhteiskunnallisesti merkittävä asia, koska ihmiset alkavat ahdistumaan. Ahdistuminen on myös sairaus ja näillä hommilla saamme Suomeen erittäin sairaita nuoria ja ahdistuneita ihmisiä. Tätäkö Vihreät ja Ministeri Ohisalo haluaa?

 

Kuka laittaa lapset ja nuoret ilmastomarsseille ja ilmastotempauksiin? Tehdäänkö tämä vain näkyvyyden tähden? En hyväksy lasten ja nuorten käyttämistä politiikan välineenä.