Turuilla ja toreilla

Rotuaarilla ma 22.2.2016

Soppatykki Rotuaarilla Rotuaarilla riitti väkeä

Ministeri Jari Lindström vieraili Oulussa ja hernesoppa maistui ihmisille. Tilaisuus oli todella suosittu!

 

Perinteitä Maikkulassa

4.12.2015 otettiin varaslähtö Itsenäisyyspäivän juhlintaan. Itsenäisyyspäivän juhlilla on pitkä traditio Maikkulassa, muisteltiin että juhla olisi järjestetty nyt kymmenettä kertaa. Vieraiksi juhlaan saapuvat Maikkulan esikoululaiset, joita oli tänä vuonna saapunut paikalle satakunta lasta. Kuten oikeissakin Itsenäisyyspäivän vastaanotoissa, oli kättelyseremonia jossa arvokkaasti käyttäytyvät esikoululaiset kättelivät Presidenttiparia juhlaan saapuessaan. Presidenttiparina toimi tällä kertaa yhteistyöryhmän puheenjohtaja Janne Koskela ja päiväkodin johtaja Leena Kaltio.

Juhlia lapset olivat suunnitelleet pitkään askartelemalla Suomen liput kaikille ja olipa hiuspinnien vertailujakin suoritettu päiväkodissa. Juhlissa nähtiin hienoa ohjelmaa, lapset olivat harjoitelleet laulu- ja musiikkiesityksiä. Esitysten jälkeen päästiin seuraavaan kohokohtaan, nimittäin juhlakakun syöntiin. Hyvät tavat juhlaväki muistikin ja keskustelu oli sivistynyttä.

Juhlat järjesti perinteiseen tapaan vapaaehtoisvoimin Maikkulan Suuralueen yhteistyöryhmä, MLL  Maikkulan paikallisyhdistys, Karjasillan Seurakunta, Maikkulan Suuralueen Asukastupa ja Pikkaralan kylätoimikunta.

 

itsenäisyyspäivän juhla

Juhlavieraat Presidenttiparia kättelemässä

Jaakonpäivä Turkansaaressa

Oulujoki-Seuran 55v. juhlallisuudet Turkansaaressa  Jaakonpäivänä 25.7. 2015. Juhlien juhlapuhujana on Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen. Tilaisuudessa jaetaan Turkansaaren Rahaston myöntämät stipendit sekä palkinnot koululasten valokuvauskilpailusta ”Turkansaari lasten silmin”. Tilaisuudessa luovutetaan ja julkistetaan uudet Tervaneuvos-arvot. Kävin noutamassa Pikkaralan kylätoimikunnalle myönnetyn apurahan. Juhla oli oikein onnistunut ja aurinkoinen sää kruunasi tilaisuuden.

jaakonpäivä_Turkansaaressa

Kuvassa minä ja Pohjois-Pohjanmaan Piirin puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi.